Poul Fisker

Jobrelateret erfaring:

Poul Fisker er uddannet Socialformidler, fra den sociale højskole i Århus. Han har herudover skrevet speciale i ”arbejdsmarkedsforhold og management omhandlende kontanthjælpsmodtagere” og har arbejdet både som socialformidler og virksomhedskonsulent indenfor det offentlige, siden 1994. Poul har arbejdet med projekter, såvel som på forvaltninger indenfor den arbejdsmarkedsrettede område. Pouls brede erfaring strækker sig fra kontanthjælp, etablering af fleksjob, over sygedagpenge, kræftramte, til forsikrede og ikke forsikrede ledige. Indenfor flere af disse områder har Poul fungeret som afdelingsleder og eller arkitekt til skabelsen af nye projekter og løsningsmodeller indenfor hans givne ansvarsområder.

Anden erfaring:

Uddannet produktionstekniker 1984 og har tidligere været produktionschef i et større privat firma. Har i en årrække været ansat som underviser/skoleleder i LOF regi.

Som medarbejder:

Poul, daglig leder i Be One, er en stor kapacitet for firmaet, da han besidder en bred og uvurderlig erfaring indenfor det arbejdsmarkedsrettede område. Poul er som person ansvarsbevidst, udadvendt og frisk på at løse den enkelte opgave med størst mulig kvalitet i udførslen.